over-ons

Over ons

Als Hollands gezin zijn we in 2010 geëmigreerd naar Portugal en zijn zelf zo verrukt van deze omgeving dat we dit ook anderen willen laten ervaren. Wij zoeken zelf de accommodaties uit en willen ze verhuren omdat ze “iets” hebben !

De vakantiehuizen die u bij ons kunt boeken zijn gelegen in de westelijke kuststrook van de Algarve en zijn van particuliere (Portugese) eigenaren. U kunt via het invulformulier op de pagina “Reserveren & Contact” navragen of de gewenste accommodatie beschikbaar is. Met het invullen van dit formulier wordt nog niets vastgelegd.
U ontvangt na goedkeuren een reserveringsbevestiging met alle gegevens van beide partijen, de verblijfperiode, de betalingsgegevens en verdere informatie en voorwaarden van de accommodatie. Om de reservering van uw vakantieverblijf definitief te maken, betaalt u 30% van de totale som. Het restant dient 1 maand voor aankomstdatum te worden voldaan. Vlak voor uw vakantie wordt er contact met u opgenomen. Op de dag van aankomst wordt u persoonlijk ontvangen.

Wij verwelkomen u graag in een van onze fraaie accommodaties in dit prachtige deel van Portugal!

Als u advies wenst bij uw keuze, helpen wij u graag.

Zonnige groeten, Erwin & Susanne

Waarom boekt u bij ons ?

Persoonlijk & Betrouwbaar

Wij selecteren zelf de accommodaties en kennen de huiseigenaren persoonlijk. Daardoor is de service optimaal !

Overzichtelijk & Duidelijk

Wij bieden een beperkte selectie vakantiehuizen in de Algarve, waardoor u snel en makkelijk kiest. Dit bespaart u tijd en geld !

Rust & Ruimte

Onze accommodaties zijn gesitueerd in en rondom het “Parque Natural”, wat dit
gebied beschermt tegen massa-toerisme.

Anders & Uniek

Onze vakantiewoningen bieden u iets extra’s! Zodat u terug zult kijken op een onvergetelijke vakantie !